Menu

2023 ve 2024 için En İyi İş Fikirleri | İnternetten Para Kazanma Hakkında Az Bilinen Gerçekler

Aylık 800TL'ye Kadar Kazanın | Anket Doldurun Para Kazanın‎

header photo

Blog posts June 2015

BAZI PTC SİTELERİ - KAYIT OLMAK VE KULLANIMI

Ptc den kısaca bahsetmek gerekirse kısaltmasından da anlayacağımız (paid to click) tıklama ile kazanmadır bir nevi.Bu siteler reklamlara tıklatarak para kazandırmakta .Çok az miktarlardan bahsediyoruz tabiki . Reklam başı 0.0010 0.0035 civarı.Kiminin günlük kotaları var kiminin para yollama limiti yüksek.Bu tür bilgileri en uygulanabilir şekilde sizlere açıklamaya çalışacagım.Lütfen yanlış anlaşılmasın ; nasıl kayıt olunur, nasıl reklama tıklanır , nasıl video izlenir hangi linkler tıklanmalı tek tek belirtecegim (ingilizce bilmeyenler için kolaylık olması amacıyla)

Öncelikle ne yapıyoruz ? Tabiki paypal hesabı açıyoruz.Paypal'ı olanlar burayı es geçebilir

Ben de bu sırada yabancı sitelerden araştırmalarıma devam edeyim .

..Şimdi gelelim bu reklam tıklama siteleriyle ilgili bilgilere.

- Linklerini verecegim sitelerde kendi referansım bulunmaktadır.Referanssız da link verecegim.Ancak şunu bilmenizde fayda var.Benim referansımla girmeseniz de birisi sizin hesabınızın referansı olarak gözükecek sitede.İşleyiş bu yönde.Birbirimize yararımız acısından refli linkimi de vermek istedim.Tabiki de seçim sizin ...

- Sitelerin hepsi ingilizce o yüzden çevirisi ile birlikte yazacagım herşeyi.Genellikle kayıt tipi ,soruları ve menüleri birbirine benzer oldugundan degişkenleri ile birlikte başlayalım kayıtlara...

Belirtmek isterim ki bende sitelerin yeni üyesiyim ve ödeme bekliyorum.Geldiği vakit burada paylaşacagım. 10-11 site var kaydoldugum (araştırmalarım sonucu) ve reklam süreleri 10-45 saniye arası degişmekte.Kayıt şifrelerinizi paypalınızdan farklı yapmanızı öneririm tekrar ...

Bir de sitelerde önce reklam linkleri kısıtlaması yapılmakta.Kazandıgınız parayla rütbenizi(promote) yükseltebilir üye satın alabilirsiniz . böylece her gün reklamlara tıkladıkca altınızdaki üyelerin reklam tıklamalarından da para kazanabileceksiniz.

Gelelim Kayıt a

Girdigimiz sitede REGİSTER (kayıt ol) yazan yeri tıklıyoruz.
Username : Kullanıcı adınız
Password : Şifre
Verify Password : Şifre tekrarı
Referrer : Referans
First Name: İsim
Last Name: Soyisim (gerçek vermedim ben..)
Mail : mail adresiniz..
Gender : cinsiyetiniz -male (erkek) Female( kadın)
Birth year : dogum yılınız
Country : ülkeniz
i accept the terms of .... bölümünü tıklayıp YES , I ACCEPT i seciyoruz.
aşagıda görsel karakterli test veriliyor.bazılarında rakam harfleri yazıyoruz bazısında da ters şekilde duran resmi yada söylenilen rakamı tıklıyoruz. Örnek

Sorusu: Human test : Choose the upside down picture . Aşağı bakanı tıklıyoruz.Bunun sayılısı da olmakta.

Bunların dışında sisteme kayıt oldugumuzda ki bazıları mail onayı istiyor onu da yapıyoruz.
Şu komutlarla reklamları tıklayacağız.Aynı anlam ancak kısaltılmış da yazılabiliyor.
View ads
View advertisements:
Ads:
Surf Ads

Unutmadan bazı siteler ilk kayıt olurken bazılarına da sonradan ekleme yapılıyor Paypal sitesi. Kayıtta zaten belli olur paypal mail yazar. Kayıt sonrası da account dan settings bölümünden ayarlaniyor payment method tarzı linklerden ulaşabilirsiniz.
Bu komutlara tıkladıgımızda karşımıza her gün limitli şekilde reklamlar cıkacak.Saniyeleri ve paraları karşılarında yazıyor.Reklam açıldıgında üstte süresi dolunca onay isteyecek.yine rakam yada ters resim sorabilir aklınızda bulunsun.onaydan sonra para yazıyor accountunuzda(hesap)
Ayrıca Complete offers bölümleri var ama ben pek bulaşmadım.Pek getirisi oldugunu düşünmüyorum.Olsa da paralı üyelikler veya satın alımlar sonucu olmakta yüksek rakamları.
Referanslı linklerden üye olursanız zararı olmaz bana faydası olur.Olmazsanızda canınız sagolsun Başkaları hesabınızı referansını satın alabilir o ihtimal dogar.

işte linkler


  • http://wad.ojooo.com

  • https://www.paidverts.com

  • https://www.qassa.com.tr

  • http://digadz.com

  • http://www.warofclicks.com

  • http://www.tl.com.tr

  • http://http://www.trbux.net

  • Go Back

    1 blog post