Menu

2023 ve 2024 için En İyi İş Fikirleri | İnternetten Para Kazanma Hakkında Az Bilinen Gerçekler

Aylık 800TL'ye Kadar Kazanın | Anket Doldurun Para Kazanın‎

header photo

2024 Güncel: İnternet Üzerinden Para Kazanma (Soru Cevap)

[caption id="attachment_34" align="alignnone" width="300"] İNTERNET'TEN PARA KAZANMA SANATI HAKKINDA BİLGİLERİNTERNET'TEN PARA KAZANMA SANATI HAKKINDA BİLGİLER[/caption]   İnternet'ten Para Kazanma Sanatı

  • YEŞİL YEŞİL BİNLERCE DOLARCIKLAR SİZLERİ BEKLİYOR (MU)

İnternet'ten para kanma talepleri yıllarca devam ediyor ve bundan sonra da devam edecek... Gelin bu süre boyunca birlikte bakalım ve şahitlik tecrübeleri ile birlikte paylaşalım ki internet dünyasından nasıl para kazanılıyor görelim.. İlk olarak hatırlatmakta fayda var ki bizi anlatanlar bu konularla ilgili eski forumlarımızda olsun bir çok webmaster sitelerinde olsun kimi bölümlerinde OK dedik kimi bölümlerinde ise HAYIR dedik. Bunlarla da kalmadık ve ciddi damarlarımız sistemlerimiz olmuştur :) Örnek Qassa bunlardan bir tanesidir.. İnternet üzerinden ile böyle kolay para kazanma hayalinizdeyseniz kesinlikle bunları unutun! Şunu bastırmayın ki bir gün en iyi dediğiniz bile sizi DOLANDIRACAKTIR. Kimisi bir kaç ay içinde kimisi ise bir kaç yıl içinde bunu mutlaka yapacaktır. Şimdi bazı arkadaşları NEDEN diye soracaklar. Bu tür sitelerde (umut yazıları söylüyorum ben bunlara) ciddi anlamlarda paralar döner. Ciddi derken gerçekten ciddi paralar bunlar. Yani milyon dolarlar hatta bazen mili dolarlar bu sistemler içinde akar gider.. Örnek olarak yukarı da Qassa sistemi konutum. Bu site ile ilgili baya bir inceleme yapıldıktan sonra (bir arkadaşın aracıları ile) adamların sistem için ciddi yatırımlarını gördüm. Hemen sipariş veren bu tür işler ile ben 90'lı yılların sonlarından beri uğraşan biriyimdir! Her neyse, gördü ki adamlar sistem için böyle yatırımlar yapmışlar kendi kendime dedim ki "bu adamlar en az bir kaç yıl bu işe devam ediyorlar". Çünkü adamlar dünya çapında gerçekten çok kral bir ağ kurmuşlar ve siteler için bile ciddi yatırımlarda korkuyorlardı.. Bu işler ile uğraşan arkadaşlar tabii ki bunlarında dolandırıcı gideceklerini söylediler ve webmaster sitelerinde ciddi tartışmalar başladı. Biz savunduk. Ama bizde bildiklerimiz ki bir gün bunlarda batağı oynayacaklardı. Yaptıklarını tabi ki belirttik. Bizde çocukları bu adamlar bir gün iyi bir vole vuracak ve hemen ortadan kaybolacaklardı. Her neyse ki bu süreçte bir kısım paralar yatırdık bir kısım paralar kazandık ve bizim Qassa hayaletüzden daha hızlı bir şekilde büyüdü ve adamların alacağı hedef kazançları bir kaç içinde ellerine geçti. Neticenin ne olacağını hehralde edin :)) Tabii ki tahmin voleyi vurdukları gibi PUFF oldular. Bizlerde paraları doğal olarak PUFF oldu.

  • Burada çıkarılacak bazı sonuçlar var;

  - İlk olarak internetten ben çozandım diyenlere inanmayın. - Sağlam gördüğünüz bir site yakalarsınız iyi inceleyin. - Tahmini bir süre koyun. Bu süre içerisinde mutlaka çakilmeyi bilin! - Aç gözlülük edip fazla paralar yatırmaya çalışmayın. Trilyoner olamazsınız bunu unutmayın! - Kimse kimsenin babasının oğlu olmadığı gibi bu adamlar piyasanın kurtları ve sizlerde av olacak kuzularsınız. Babanızın oğlu bile olsa PARA işin içindeyken kimse kimseyi affetmez unutmayın. - Zamanı geldi dediğiniz zamandan daha erken sistemden kurtulmaya bakın. Yukarıda verdiğimiz maddelere sadık kalırsanız paranızı fazla kaptırmadan yırtarsınız ;) Belki birazda kazanç elde edersiniz. Yazımızın devamı mutlaka olacaktır. Zaman temizliği nedeni ile şimdilik özet olarak kesmek zorundayım. Çünkü ZAMAN dediğimiz şey asıl PARA olacaktır. Kaybettiniz mi asla geri alamazsınız ;)   kaynak : 

 

Go Back

Comment